Daaf

Daaf betoverde ooit een uitverkochte Ziggo Dome door een nummer te zingen met Green Day, en is de charismatische frontman van Lifeblood. Zijn liefde voor het podium en zijn favoriete artiest, The Beatles, inspireren hem dagelijks. Stiekem geniet hij ook van de muziek van Harry Styles en speelt hij graag piano.

ZANG

Gijs

Gijs groeide op in een muzikale familie en begon als drummer voordat hij de toetsen ontdekte. Na zes jaar pianoles schakelde hij over naar de gitaar, zijn huidige favoriet. Hij heeft een zwak voor de piano solo in 'Get Back' van The Beatles en geniet stiekem van Rex Orange County. Zijn favoriete artiesten zijn Pearl Jam, Radiohead en RHCP.

Gitaar & Keys

Stefan

Stefan is sinds zijn tiende onafscheidelijk van zijn drumstel en heeft talloze podia en genres verkend. Bij Lifeblood heeft hij zijn hart verloren aan rock. Hij houdt van Jack Johnson en zou zijn hele leven proberen om 'Kickstart My Heart' van Mötley Crüe op de setlist te krijgen. Zijn guilty pleasure? Olivia Rodrigo.

Drums

Yordi

Yordi leeft en ademt muziek. Hij begon op zijn 7e met de snaredrum en ontdekte in 2018 zijn ware liefde: de basgitaar. Hij is dol op Pearl Jam en zijn favoriete album is 'The Dark Side Of The Moon' van Pink Floyd. Hoewel hij geen fun facts heeft, is zijn passie voor muziek duidelijk in elke noot die hij speelt.

Basgitaar

Joris

Joris heeft muziek in zijn bloed sinds hij als kleuter met een speelgoedgitaar rondliep. Op 9-jarige leeftijd begon hij met gitaarlessen en nu is hij de creatieve kracht achter de producties van Lifeblood. Hij houdt van verrassingen, zoals nummers andersom spelen, en geniet stiekem van Froukje's muziek. Zijn favoriete artiest? Led Zeppelin, natuurlijk.

Gitaar-god
Previous slide
Next slide
Een band speelt live muziek in een kleurrijke bar, met een zanger die intens zingt en twee gitaristen die geconcentreerd hun instrumenten bespelen.

WIE WE
ZIJN

Lifeblood is een band die bestaat uit vijf enthousiaste jongens: Daaf Beuse (zang en gitaar), Joris Leegwater (leadgitaar), Yordi Paul (basgitaar), Gijs Oliemans (toetsen en gitaar) en Stefan Emmelot (drums). De jongens komen uit Uithoorn en Aalsmeer en zijn in 2020 begonnen met het schrijven en opnemen van eigen muziek. Lifeblood haalt zijn inspiratie uit grote namen binnen de rockgeschiedenis, zoals Pink Floyd, The Beatles en Pearl Jam, maar ook uit nieuwere bands als The Arctic Monkeys en Nothing But Thieves. Tot nu toe zijn er 2 singles, een EP en een videoclip uitgebracht.

In 2022 won Lifeblood de Popprijs Amstelland en werd daarna uitgenodigd om drie nummers live te komen spelen op NPO Radio 1, in het programma ‘Dijkstra en Evenblij Ter Plekke’. De nummers van Lifeblood vallen allemaal binnen het rock-genre en zitten vol energie. De band speelt regelmatig op kleine festivals en poppodia in de regio Amstelland, zoals N201 Aalsmeer en P60 Amstelveen en heeft in Paradiso gestaan. Hun muziek zorgt gegarandeerd voor een energieke avond!

YordiJorisDaafGijsStefan
♥️ All-timePearl JamLed ZeppelinThe BeatlesPearl Jam, Radiohead, RHCPJack Johnson
♥️ UpcomingPsychedelic Porn CrumpetsEyecloserSterling PressMarathonLizzy McAlphine
♥️ NederlandsDe DijkNielsonDoe MaarDe Jeugd van TegenwoordigKensington
♥️ Guilty pleasureMy Chemical RomanceFroukjeHarry StylesRex Orange CountyOlivia Rodrigo
♥️ NummerShine On Me - Kingston WallDogs - Pink FloydBlack - Pearl JamIn the Aeroplane Over the Sea - Neutral Milk HotelNever Know - Jack Johnson
♥️ AlbumThe Dark Side Of The Moon - Pink FloydLet it Be - The BeatlesTen - Pearl JamAnimals - Pink FloydIn Between Dreams - Jack Johnson
♥️ InstrumentBasgitaarTriangelPianoPaukDrums
♥️ SoloBleed Me an Ocean - Jett RebelDazed and Confused - Led ZeppelinStairway to Heaven - Led ZeppelinSnarky Puppy - LingusWarriors - Imagine Dragons

CONTACT